AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Viernes, Junio 22, 2018
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Festes de Sant Francesc 2016

Festes de Sant Francesc 2016

Dissabte 1 d'octubre arranquen les Festes Patronals de Polop en honor a Sant Francesc que se celebraran fins dimarts següent dia 4.

A les 12 del matí, el volteig de les campanes de l'església obrirà un extens programa d'actes festius, culturals i religiosos que ha elaborat la Regidoria de Festes i al que ha contribuït la "Associació de Penyes EL PORRAT".

Eixa mateixa vesprada, a la Plaça de l'Església, des de les 20:00h tindrà lloc la "Cordà infantil" que donarà pas a un sopar de pa i porta a les 21:00h. A partir de les 22:30h comptarem amb l'actuació del grup musical BABYLON, que farà un parèntesi a les 22:30h perquè puguem gaudir de l'actuació del Grup de Danses "El Porxet".

Les jornades de diumenge, dilluns i dimarts començaran totes amb la tradicional "despertà" a les nou del matí que recorrerà els carrers del poble amb pirotècnia, xirimiter i tambors. De la mateixa manera, cada nit, la Plaça Puríssima acollirà ball amb orquestra que es prolongarà fins a la matinada.

No hi faltaran, per descomptat, els actes religiosos en honor a la Divina Aurora (diumenge), la Verge dels Dolors (dilluns), i Sant Francesc d'Assís en el seu dia gran de dimarts.

Entre els actes que podrem gaudir esmentar el correfoc que està preparant l'associació de "Amics de la Cordà" per a la matinada de dissabte a diumenge i la partida de Pilota Valenciana que tindrà lloc el diumenge a les 16:30h.

* Esmentar a l'Associació de Penyes El Porrat que amb menys d'un any de funcionament però amb molta il·lusió i esforç han plenat les vesprades dels dies de festes amb activitats.

** Per celebrar el 9 d'Octubre ens ajuntarem a la plaça de la Puríssima en una jornada lúdica. Per consultar aquesta jornada feu clic a l'enllaç de més avall.


El próximo sábado 1 de Octubre arrancan las Fiestas Patronales de Polop en honor a San Francisco que se celebrarán hasta el martes siguiente día 4.

A las 12 de la mañana, el volteo de las campanas de la iglesia abrirá un extenso programa de actos festivos, culturales y religiosos que ha elaborado la Concejalía de Fiestas y al que ha contribuido la “Associació de Penyes EL PORRAT”.

Esa misma tarde, en la Plaza de la Iglesia desde las 20:00h tendrá lugar la “Cordà infantil” que dará paso a una cena de sobaquillo a las 21:00h. A partir de las 22:30h contaremos con la actuación del grupo musical BABYLON, que hará un paréntesis a las 22:30h para que podamos disfrutar de la actuación del Grupo de Danzas "El Porxet".

Las jornadas de domingo, lunes y martes comenzarán todas con la tradicional "despertà" a las nueve de la mañana que recorrerá las calles del pueblo con pirotecnia, Xirimitero y tambores. De la misma manera, cada noche, la Plaza Purísima acogerá baile con orquesta que se prolongará hasta la madrugada.

No faltarán, por supuesto, los actos religiosos en honor a la Divina Aurora (domingo), la Virgen de los Dolores (lunes), y San Francisco de Asís en su día grande el martes.

Entre los actos que podremos disfrutar mencionar el correfoc que está preparando la asociación de “Amics de la Cordà” para la madrugada del sábado al domingo y la partida de Pilota Valenciana que tendrá lugar el domingo a las 16:30h.

*Mencionar a la Associació de Penyes El Porrat que con menos de un año de funcionamiento pero con mucha ilusión y esfuerzo han llenado las tardes de los días de fiestas con actividades.

**Para festejar el 9 d’Octubre nos juntaremos en la plaza de la Purísima en un jornada lúdica . Para consultar dicha jornada pulsar al link de más abajo.


Enllaços relacionat amb la notícia:Haga click para volver atrás

Plenos

Los plenos del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los plenos realizados desde el mandato de la nueva corporación. Pinche AQUÍ para descargárselos.

Tablón de Anuncios

Los anuncios del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los anuncios publicados en el tablón del Ayuntamiento. Pinche AQUÍ para descargárselos.

 


© Copyright 2009. Ayuntamiento de Polop de la Marina. Todos los derechos reservados. Avda. Sagi Barba, n° 34 - 03520 | ayto@polop.org. 96 587 01 50

Zona Privada