AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Viernes, Junio 22, 2018
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Cavalcada Reis d'Orient 2017

Cavalcada Reis d'Orient 2017

El passat 5 de gener vam tindre la visita dels Reis d'Orient a la nostra localitat.

Com tots els anys vam eixir a rebre a Ses Majestats a la Paz per a acompanyar-los en el seu camí fins a la Plaça la Puríssima on va tindre lloc l'adoració al xiquet i el posterior repartiment de regals a tots els xiquets i xiquetes de Polop que es van portar bé al transcurs d'este any. Cal mencionar que mentre ses majestats delectaven a la plaça als més xicotets de la nostra localitat amb regals els seus patges envaïen les nostres cases amb tots els regals que no es podrien repartir a la plaça.

En l'organització d'esta cavalcada han col·laborat diferents associacions i veïns del poble. Agrair l'esforç realitzat per la "associació de Penyes el Porrat" per la seua col·laboració en esta cavalcada. Al Ballet de M. José Garcia que li va donar el colorit que esta desfilada mereix. A Toni Ferri del grup de teatre local "Desheretats teatre" que va escenificar la representació de l'arribada dels pastors al portal. A la Unió Musical de Polop i la Colla el Ginjoler que van posar la música en este important acte. A l'associació "Amics de la cordà" que van donar llum i espectacularitat a l'arribada de ses majestats a l'adoració del xiquet i a l'associació de les Ames de Casa per la seua implicació

Especialment a M. Angeles Ivars, gràcies qui, un any més es va aconseguir una espectacular arribada i que tota la cavalcada fluïra sense incidències.

Moltes gràcies a tots per bolcar-vos en este emblemàtic acte i fer que tot fos tan màgic, com no podia ser d'altra manera en la nit de reis. !!!!!


El pasado 5 de enero tuvimos la visita de los Reyes Magos de Oriente a nuestra localidad.

Como todos los años salimos a recibir a sus Majestades a la Paz para acompañarlos en su camino hasta la Plaza la Purísima donde tuvo lugar la adoración al niño y el posterior reparto de regalos a todos los niños y niñas de Polop que se portaron bien en el transcurso de este año. Cabe mencionar que mientras sus majestades deleitaban en la plaza a los más pequeños de nuestra localidad con regalos sus pajes invadían nuestras casas con todos los regalos que no se podrían repartir en la plaza.

En la organización de esta cabalgata han colaborado distintas asociaciones y vecinos del pueblo. Agradecer el esfuerzo realizado por la "associació de Penyes el Porrat" por su colaboración en esta cabalgata. Al Ballet de Mª José García que le dio el colorido que este desfile merece. A Toni Ferri del grupo de teatro local “Desheretats teatre” que escenifico la representación de la llegada de los pastores al portal. A la Unión Musical de Polop i la Colla el Ginjoler que pusieron la música en este importante acto. A la asociación “Amics de la cordà” que dieron luz y espectacularidad a la llegada de sus majestades a la adoración del niño y a la asociación de las Amas de Casa por su implicación.

En especial a Mª Angeles Ivars, gracias quien, un año más se consiguió una espectacular llegada y que toda la cabalgata fluyera sin incidencias.

Muchas gracias a todos por volcaros en este emblemático acto y hacer que todo fuera tan mágico, como no podía ser de otra manera en la noche de reyes.!!!!!

Moments de la cavalcada:

cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017
cavalcada reis mags 2017 cavalcada reis mags 2017


Haga click para volver atrás

Plenos

Los plenos del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los plenos realizados desde el mandato de la nueva corporación. Pinche AQUÍ para descargárselos.

Tablón de Anuncios

Los anuncios del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los anuncios publicados en el tablón del Ayuntamiento. Pinche AQUÍ para descargárselos.

 


© Copyright 2009. Ayuntamiento de Polop de la Marina. Todos los derechos reservados. Avda. Sagi Barba, n° 34 - 03520 | ayto@polop.org. 96 587 01 50

Zona Privada