AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Sábado, Septiembre 21, 2019
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Festes de Sant Francesc 2017

Dimarts 3 d'Octubre arranquen les Festes Patronals de Polop en honor a Sant Francesc que se celebraran fins al divendres 6.

A les 12 del matí, el volteig de les campanes de l'església obrirà un extens programa d'actes festius, culturals i religiosos que ha elaborat la Regidoria de Festes amb la contribució de "l'Associació de Penyes EL PORRAT".

A partir de les 19:00h del dia 3 els carrers s'ompliran amb la cercavila de la reina i dames de festes i l'actuació del grup de danses el porxet a les 20:30h a la plaça de l'esglèsia. Després de l'actuació, a partir de les 21:00, sopar de pa i porta i a partir de les 22:00 l'actuació del grup "La Gran Babylon".

Esta mateixa nit del 3 d'Octubre a les 24:00h els xiquets podran gaudir de la pólvora en la Cordà Infantil. Eixa mateixa matinada del dimarts al dimecres tindrà lloc la tradicional Aurora a Sant Francesc a partir de les 2:00h.

Les jornades de dimecres, dijous i divendres començaran totes amb la tradicional "despertà" a les nou del matí que recorrerà els carrers del poble amb pirotècnia, dolçaina i tambors. De la mateixa manera, cada nit, la Plaça Puríssima acollirà ball amb orquestra que es perllongarà fins la matinada.

No faltaran, per descomptat, els actes religiosos en honor a Sant Francesc d'Assís en el seu dia gran el dimecres, la Verge dels Dolors (dijous) i a la Divina Aurora (divendres).

Entre els actes que podrem gaudir esmentar el correfocs que està preparant l'associació d'Amics de la Cordà per a la matinada del divendres al dissabte (1:00h) i la partida de Pilota Valenciana que tindrà lloc el divendres a partir de les 16:30h.


El martes 3 de Octubre arrancan las Fiestas Patronales de Polop en honor a San Francisco que se celebrarán hasta el viernes 6.

A las 12 de la mañana, el volteo de las campanas de la iglesia abrirá un extenso programa de actos festivos, culturales y religiosos que ha elaborado la Concejalía de Fiestas con la contribución de la “Associació de Penyes EL PORRAT”.

A partir de las 19:00h del día 3 las calles se llenarán con el pasacalle de la reina y damas de fiestas y la actuación del grupo de danzas el porxet a las 20:30h en la plaza de la iglesia. Tras la actuación, a partir de las 21:00, cena de sobaquillo y a partir de las 22:00 la actuación del grupo “La Gran Babylon”.

Esta misma noche del 3 de Octubre a las 24:00h los niños podrán disfrutar de la pólvora en la Cordà Infantil. Esa misma madrugada del martes al miércoles tendrá lugar la tradicional Aurora a San Francisco a partir de las 2:00h.

Las jornadas de miércoles, jueves y viernes comenzarán todas con la tradicional "despertà" a las nueve de la mañana que recorrerá las calles del pueblo con pirotecnia, dulzaina y tambores. De la misma manera, cada noche, la Plaza Purísima acogerá baile con orquesta que se prolongará hasta la madrugada.

No faltarán, por supuesto, los actos religiosos en honor a San Francisco de Asís en su día grande el miércoles, la Virgen de los Dolores (jueves) y a la Divina Aurora (viernes).

Entre los actos que podremos disfrutar mencionar el correfocs que está preparando la asociación de “Amics de la Cordà” para la madrugada del viernes al sábado (1:00h) y la partida de Pilota Valenciana que tendrá lugar el viernes a partir de las 16:30h.


Enlaces relacionados con la noticia:

 • Portada del programa.

 • Programa en valencià.

 • Programa en castellano.

 • Per a més informació de la partida de pilota seguiu este enllaç.

 • Per a més informació del correfocs seguiu este enllaç.


 • Haga click para volver atrás

  Plenos

  Los plenos del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los plenos realizados desde el mandato de la nueva corporación. Pinche AQUÍ para descargárselos.

  Tablón de Anuncios

  Los anuncios del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los anuncios publicados en el tablón del Ayuntamiento. Pinche AQUÍ para descargárselos.

   


  © Copyright 2009. Ayuntamiento de Polop de la Marina. Todos los derechos reservados. Avda. Sagi Barba, n° 34 - 03520 | ayto@polop.org. 96 587 01 50

  Zona Privada