AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Jueves, Mayo 23, 2019
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Festes de Sant Francesc 2018

Festes de Sant Francesc 2018

El dimecres 3 d'Octubre arranquen les Festes Patronals de Polop en honor a Sant Francesc que se celebraran fins al dissabte 6.

A les 12 del matí, el volteig de les campanes de l'església obrirà un concorregut programa d'actes festius, culturals i religiosos que els majorals 2018 “La Festa és un Embolic” i la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Polop han preparat amb la contribució de la “Associació de Penyes EL PORRAT”.

A les 19.00h d'este mateix dia 3, els carrers s'ompliran de color amb la cercavila de les reines, dames d'honor i majorals i de música amb la colla el Ginjoler. Després de la cercavila podrem gaudir de l'actuació del grup de danses el Porxet i el tradicional sopar de pa i porta en la plaça de l'església que a partir de les 22.00h comptarà amb la música del grup “Blue Papaya”.

Esta mateixa nit del 3 d'Octubre a les 24.00h els xiquets podran gaudir de la pólvora en la Cordà Infantil. Més tard, a partir de les 2.00h, tindrà lloc la tradicional Aurora a Sant Francesc.

Les jornades de dijous, divendres i dissabte començaran a les 9.00h amb la despertà que recorrerà els carrers del poble amb pirotècnia, dolçaina i tambors. Els actes lúdic-festius i culturals es repartiran al llarg del dia fins a avançada la nit.

No faltaran, per descomptat, els moments de fervor religiós, en honor a Sant Francesc d'Assís en el seu moment gran el dijous, la Verge dels Dolors (divendres) i a la Divina Aurora (dissabte).

Entre els actes que podrem gaudir esmentar la cordà i coetada que està preparant l'associació "d'Amics de la Cordà” per a la matinada del divendres al dissabte (1.00h) i la matinada de dissabte a diumenge (0.00h) respectivament; així com la partida de Pilota Valenciana que tindrà lloc el divendres a partir de les 16.30h.


El miércoles 3 de Octubre arrancan las Fiestas Patronales de Polop en honor a San Francisco que se celebrarán hasta el sábado 6.

A las 12 de la mañana, el volteo de las campanas de la iglesia abrirá un concurrido programa de actos festivos, culturales y religiosos que los mayorales 2018 “La Festa es un Embolic” y la Concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de Polop han preparado con la contribución de la “Associació de Penyes EL PORRAT”.

A las 19:00h de este mismo día 3, las calles se llenarán de color con el pasacalle de las reinas, damas de honor y mayorales y de música con la “colla el Ginjoler”. Tras el pasacalle podremos disfrutar de la actuación del grupo de danzas “el Porxet” y la tradicional cena de sobaquillo en la plaza de la iglesia que a partir de las 22:00h contará con la música del grupo “Blue Papaya”

Esta misma noche del 3 de Octubre a las 24:00h los niños podrán disfrutar de la pólvora en la “Cordà Infantil”. Más tarde, a partir de las 2:00h, tendrá lugar la tradicional Aurora a San Francisco.

Las jornadas de jueves, viernes y sábado comenzarán a las 9:00h con la "despertà" que recorrerá las calles del pueblo con pirotecnia, dulzaina y tambores. Los actos lúdico-festivos y culturales se repartirán a lo largo del día hasta avanzada la noche.

No faltarán, por supuesto, los momentos de fervor religioso, en honor a San Francisco de Asís en su día grande el jueves, la Virgen de los Dolores (viernes) y a la Divina Aurora (sábado).

Entre los actos que podremos disfrutar mencionar la “cordà” y “coetà” que está preparando la asociación de “Amics de la Cordà” para la madrugada del viernes al sábado (1:00h) y la madrugada de sábado a domingo (0:00h) respectivamente; así como la partida de Pilota Valenciana que tendrá lugar el viernes a partir de las 16:30h.


Enllaços relacionats amb la notícia:Haga click para volver atrás

Plenos

Los plenos del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los plenos realizados desde el mandato de la nueva corporación. Pinche AQUÍ para descargárselos.

Tablón de Anuncios

Los anuncios del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los anuncios publicados en el tablón del Ayuntamiento. Pinche AQUÍ para descargárselos.

 


© Copyright 2009. Ayuntamiento de Polop de la Marina. Todos los derechos reservados. Avda. Sagi Barba, n° 34 - 03520 | ayto@polop.org. 96 587 01 50

Zona Privada