AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Sábado, Octubre 19, 2019
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Festes Patronals Sant Francesc 2019

Festes Patronals Sant Francesc 2019

El dijous 3 d'Octubre arranquen les Festes Patronals de Polop en honor a Sant Francesc.

Com és tradicional el volteig de campanes a les 12 del matí del dia 3/10, iniciarà un programa d'actes festius, culturals i religiosos que els majorals 2019 han preparat, amb la col·laboració de “l'Associació de Penyes EL PORRAT” i el suport de l’Ajuntament de Polop.

Després de la cercavila, a les 19.00h, de la Reina de festes, dames, acompanyants i majorals amb la companyia de la “Colla el Ginjoler” podrem gaudir de l'actuació del grup de danses “el Porxet” a les 20.30h en la plaça de l'església.

Després d'este inici, tocarà reposar forces amb un sopar de pa i porta, en el que els majorals 2019 posaran l'aperitiu. La vetlada estarà amenitzada per la “Umpo”, que només detindrà la seua actuació a les 23.30h perquè els més xicotets gaudisquen de la pólvora en la “cordà infantil”. En finalitzar la “Cordà infantil” la “UMPO” continuarà amenitzant la vetlada fins a l'hora de la tradicional Aurora a San Francisco a les 2.00h.

Les jornades fins al diumenge 6 començaran a les 9.00h amb la "despertà" que recorrerà els carrers del poble amb pirotècnia, dolçaina i tambors. Els actes lúdic-festius i culturals es repartiran al llarg del dia fins avançada la nit.

No faltaran, per descomptat, els moments de fervor religiós, en honor a Sant Francesc d'Assís en el seu moment gran el divendres, la Verge dels Dolors (dissabte) i a la Divina Aurora (diumenge).

Entre els actes que podrem gaudir esmentar la “coetà” que està preparant l'associació “d'Amics de la Cordà” per a la matinada del dissabte al diumenge (0.30h); així com la partida de Pilota Valenciana de festes de Sant Francesc, que tindrà lloc el divendres a partir de les 16:30h.


El jueves 3 de Octubre arrancan las Fiestas Patronales de Polop en honor a San Francisco.

Como es tradicional el volteo de campanas a las 12 de la mañana del dia 3/10,iniciará un programa de actos festivos, culturales y religiosos que los mayorales 2019 han preparado, con la colaboración de la “Associació de Penyes EL PORRAT” y el apoyo del Ayuntamiento de Polop.

Tras el pasacalle, a las 19:00h, de la Reina de fiestas, damas, acompañantes y mayorales con la compañía de la “Colla el Ginjoler” podremos disfrutar de la actuación del gurp de danses “el Porxet” a las 20:30h en la plaza de la iglesia.

Tras este inicio tocará reponer fuerzas con una cena de sobaquillo, en la que los mayorales 2019 pondrán el aperitivo. La velada estará amenizada por la “Umpo”, que solo detendrá su actuación a las 23:30h para que los más pequeños disfruten de la pólvora en la “cordà infantil”. Al finalizar la “Cordà infantil” la “UMPO” seguirá amenizando la velada hasta la hora de la tradicional Aurora a San Francisco a las 2:00h.

Las jornadas hasta el domingo 6 comenzarán a las 9:00h con la "despertà" que recorrerá las calles del pueblo con pirotecnia, dulzaina y tambores. Los actos lúdico-festivos y culturales se repartirán a lo largo del día hasta avanzada la noche.

No faltarán, por supuesto, los momentos de fervor religioso, en honor a San Francisco de Asís en su día grande el viernes, la Virgen de los Dolores (sábado) y a la Divina Aurora (domingo).

Entre los actos que podremos disfrutar mencionar la “coetà” que está preparando la asociación de “Amics de la Cordà” para la madrugada del sábado al domingo (0:30h); así como la partida de Pilota Valenciana de fiestas de San Francisco, que tendrá lugar el viernes a partir de las 16:30h.


Enlace relacionado con la noticia:Haga click para volver atrás

Plenos

Los plenos del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los plenos realizados desde el mandato de la nueva corporación. Pinche AQUÍ para descargárselos.

Tablón de Anuncios

Los anuncios del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los anuncios publicados en el tablón del Ayuntamiento. Pinche AQUÍ para descargárselos.

 


© Copyright 2009. Ayuntamiento de Polop de la Marina. Todos los derechos reservados. Avda. Sagi Barba, n° 34 - 03520 | ayto@polop.org. 96 587 01 50

Zona Privada